Stap 4 Borduren

1. Wanneer u een opstrijkvel gebruikt, brengt u de afbeelding over op de stof.

Raadpleeg de instructies voor de opstrijkvellen voor meer informatie.

2. Span de stof in het borduurraam.
  3. Plaats het positioneringsvel op de te borduren stof en lijn deze uit met de afgedrukte afbeelding.
    • Wanneer het positioneringsvel te groot is, knipt u het tot een aanvaardbare grootte zodat u de posities ermee kunt uitlijnen.
    • Plak het positioneringsvel op de stof zodat het op zijn plaats blijft.
  4. Bevestig het borduurraam aan de borduurmachine.

Zorg dat het positioneringsvel niet verschuift.

5. Lijn de naald uit met de markering in het midden van het positioneringsvel.
    • Wanneer de borduurmachine een ingebouwde camera heeft, drukt u op de betreffende knop om de positioneringsmarkering te detecteren en de borduurpositie automatisch uit te lijnen.
    • Bij borduurmachines zonder camera lijnt u de posities handmatig uit.
  6. Nadat het positioneren is voltooid, verwijdert u het positioneringsvel van de stof.
  7. Start de borduurmachine en borduur het patroon.
    • Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de borduurmachine voor meer informatie over het gebruik ervan.
    • Enkele patronen van voltooide voorbeelden voor “Print en borduur” vindt u in onderstaande map.
      Documenten (Mijn documenten)\PE-DESIGN 11\Voorbeeld\Layout & Editing\Print en borduur