Stap 3 De Positioning Sheet afdrukken

Druk een vel af om de afbeelding en het borduurpatroon uit te lijnen.

1. Geef de afdrukinstellingen op.
    1. Selecteer onder [Papier] en [Afdrukstand] de juiste instellingen voor het papier waarop u wilt afdrukken.
    2. Selecteer [Vel papier afdrukken om afgedrukte afbeelding en borduurpatroon uit te lijnen.].
  2. Klik op [Afdrukken].
  3. Geef de gewenste instellingen op in het dialoogvenster [Printerinstelling] en klik op [OK].

Afdrukken.

Het afdrukken begint.

Als u de afdrukafbeelding wilt controleren, klikt u op [Afdrukvoorbeeld].