Stap 2 De achtergrondafbeelding afdrukken

Druk de achtergrondafbeelding af op een opstrijkvel of op bedrukbare stof.

1. Klik op en vervolgens op [Afdrukken] en op [Printerinstelling].
  2. Geef de afdrukinstellingen op.
    1. Selecteer de printer die u wilt gebruiken.
    2. Selecteer onder [Papier] en [Afdrukstand] de juiste instellingen voor het opstrijkvel of de bedrukbare stof.
    3. Selecteer [Afdrukmodus afbeelding].
    4. Selecteer [Afbeelding afdrukken op bedrukbare stof of opstrijkvel.].
    5. Als u een afbeelding omgeklapt wilt afdrukken op een opstrijkvel, schakelt u het selectievakje [Afbeelding omgeklapt afdrukken] in.
      Op sommige printers wordt een afbeelding automatisch gespiegeld afgedrukt wanneer u een opstrijkvel selecteert als papier. Als u dit type printer gebruikt, schakelt u het selectievakje [Afbeelding omgeklapt afdrukken] uit.
      Meer bijzonderheden vindt u in de instructies voor de printer die u gebruikt.
  3. Klik op [Positie wijzigen].
  4. Controleer de positie van de afbeelding.

Wanneer een gedeelte van de afbeelding buiten het afdrukgebied valt, sleept u de afbeelding om de positie ervan aan te passen.

5. Klik op [OK].
  6. Klik op [Afdrukken].

Als u de afdrukafbeelding wilt controleren, klikt u op [Afdrukvoorbeeld].

7. Geef de gewenste instellingen op in het dialoogvenster [Printerinstelling] en klik op [OK].

Afdrukken.

Het afdrukken begint.

Raadpleeg de instructies voor de opstrijkvellen en bedrukbare stoffen voor meer informatie.