Formaat, hoek en plaats van de afbeelding wijzigen

Afbeelding selecteren

1. Klik op de tab [Afbeelding].
  2. Klik op [Afbeelding wijzigen] in de groep [Afbeelding].

De afbeelding is geselecteerd en verschijnt als hieronder afgebeeld.

1. Handvat
    2. Rode lijn

Op de statusbalk worden de afmetingen (breedte en hoogte) van de afbeelding weergegeven.

Afbeelding verplaatsen

Sleep de geselecteerde afbeelding naar de gewenste plaats.

Formaat afbeelding aanpassen

Sleep het handvat om de afbeelding het gewenste formaat te geven.

Als u de toets <Shift> ingedrukt houdt terwijl u het handvat sleept, wordt de afbeelding vergroot of verkleind vanuit het middelpunt van de afbeelding.

Afbeelding roteren

Een afbeelding kan worden geroteerd in stappen van 90°.

1. Klik op de tab [Afbeelding].
  2. Klik op [Rechtsom roteren] of op [Linksom roteren] in de groep [Bewerken].
    1. Rechtsom roteren
    2. Linksom roteren

Afbeelding verwijderen

1. Klik op de tab [Afbeelding].
  2. Klik op [Verwijderen] in de groep [Bewerken].

U kunt een afbeelding ook verwijderen door deze te selecteren en vervolgens op de toets <Delete> te drukken.

Formaat, hoek en plaats van de afbeelding wijzigen