Afbeelding importeren van bestand

1. Klik op de tab [Afbeelding].
  2. Klik op [Openen] in de groep [Afbeelding] en vervolgens op [van bestand].
  3. Selecteer het station, de map en het gewenste bestand. Klik op [Openen].
    • Als het selectievakje [Voorbeeld] is ingeschakeld, verschijnt de inhoud van het geselecteerde bestand in het venster [Voorbeeld].
    • U kunt diverse clipartafbeeldingen vinden in de map [ClipArt] (in de map waarin PE-DESIGN is geïnstalleerd) in:
      C:\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\ClipArt