Beeldgegevens importeren

U kunt een geïmporteerde afbeelding gebruiken met de Afbeelding naar steek-wizard, als sjabloon voor handmatige borduurinstellingen, of voor afdrukken op opstrijkvellen of bedrukbare stof wanneer u werkt met “Print en borduur”.

U kunt een afbeelding importeren op een van de volgende vier manieren.

Bestandstypen van afbeeldingen

U kunt afbeeldingen in de volgende bestandstypen importeren:

Windows bitmap (.bmp), Exif (.tif, .jpg), Windows Metafile (.wmf), Portable Network Graphics (.png), Encapsulated PostScript (.eps), GIF (.gif)

• Vectorafbeeldingen in bestandstype “.wmf” (Windows Metafile), “.emf” (Enhanced Metafile) en “.svg” (Scalable Vector Graphics) kunt u converteren naar vormpatronen. Zonder enige informatie worden deze niet ondersteund.

Vectorafbeeldingen importeren (WMF/EMF/SVG)

• Als een EPS-bestand geen “Voorbeeldafbeelding” bevat, kan het niet juist worden weergegeven. Wanneer u een bestand opslaat als EPS-bestandstype, moet u het opslaan met voorbeeldweergave.