Door gebruiker toegewezen tekst

Door gebruiker toegewezen tekst invoeren

1. Registreer de borduurgegevens met Font Creator.

Borduurgegevens registreren als een lettertype

2. Klik op de tab [Beginscherm].
  3. Klik op [Tekst] in de groep [Functies] en vervolgens op .
  4. Klik op de selector [Lettertype] en selecteer het gewenste lettertype.

De standaardletterhoogte voor het geselecteerde lettertype wordt weergegeven.

5. Voer de tekst in.

Tekst invoeren

Het tabblad [Tekst] verschijnt wanneer u een patroon met door gebruiker toegewezen tekst of de functie Door gebruiker toegewezen tekst selecteert.

De instellingen voor alle eigenschappen van door gebruiker toegewezen tekst, met uitzondering van het lettertype, worden op dezelfde manier opgegeven als voor normale tekstpatronen.

U kunt echter bij door gebruiker toegewezen tekst de onderstaande parameters, opdrachten of bewerkingen niet gebruiken.