Afzonderlijke letters bewerken

1. Selecteer de tekst.
  2. Selecteer letters in de tekst.

Als u één letter wilt selecteren, klikt u op voor de letter.

1. Rotatiehandvat
    2. Handvat voor formaat
    3. Handvat voor verticale verschuiving

U kunt afzonderlijke tekens roteren, vergroten/verkleinen of verplaatsen. Verder kunt u wanneer tekst is geselecteerd op de tab [Tekst] klikken om de garenkleur en borduureigenschappen te wijzigen.

U kunt meerdere selecteren en de geselecteerde op dezelfde manier als borduurpatroonpunten wijzigen.

• Sleep de aanwijzer.

Alle punten binnen het kader worden geselecteerd.

• Houd de toets <Ctrl> ingedrukt terwijl u op de punten klikt.

Als u de selectie van een punt ongedaan wilt maken, klikt u op het geselecteerde punt.

• Houd de toets <Shift> ingedrukt, terwijl u op een pijltoets drukt om meerdere punten te selecteren.
      • Houd de toets <Ctrl> ingedrukt en druk op een pijltoets om het geselecteerde punt te wijzigen.

Punten selecteren