Stap 2 Een decoratief patroon toevoegen

U kunt een decoratief patroon toevoegen.

1. Open het deelvenster [Importeren] en selecteer [Decoratief patroon] in de selector [Van].
  2. Selecteer het monogram.
  3. Selecteer [Monogramdecoratie] in de selector [Categorie]. Klik op [Deco09.pes] en vervolgens op [Decoratief importeren].

Het decoratieve patroon wordt toegevoegd.

• Als een monogram is geselecteerd, worden de knop [Decoratief importeren] en het selectievakje [Verhouding behouden] weergegeven.
      Als u het decoratieve patroon wilt importeren op het formaat van het monogram, met behoud van de lengte-breedteverhouding, schakelt u het selectievakje [Verhouding behouden] in. Schakel het selectievakje uit om het decoratieve patroon zo te importeren dat de lengte-breedteverhouding wordt aangepast aan het monogram.
    • Als geen monogram is geselecteerd, wordt de knop weergegeven als de knop [Importeren]. Wanneer u op deze knop klikt, wordt het decoratieve patroon geïmporteerd in zijn standaardformaat.