Teksteigenschappen met de eigenschap Tekstplaatsing toegepast

1. Tekstplaatsing
    Als dit selectievakje is ingeschakeld, wordt de eigenschap [Tekstplaatsing] toegepast.
    • Als de eigenschap [Tekstplaatsing] is toegepast, worden de instellingen voor [Afspatiëring], [Verticale verschuiving], [Rotatiehoek], [Tekenafstand], [Regelafstand], lettergrootte en kleur gereset.
    • De eigenschap [Tekstplaatsing] is niet beschikbaar voor tekst waarop de opdracht [Tekst op omtrek plaatsen] is toegepast, voor kleine tekst of monogramtekst.
  2. Lijst Tekstpl.
    Klik op deze knop om het dialoogvenster [Lijst Tekstpl.] te openen.

U kunt het dialoogvenster [Lijst Tekstpl.] voor een tekstpatroon openen door een tekstpatroon te selecteren waarop de eigenschap [Tekstplaatsing] is toegepast, te klikken op [Tekst] in het tabblad [Beginscherm] en vervolgens te klikken op [Tekst] en op [Lijst voor Tekstplaatsing openen].

3. Verhouding behouden
    Als dit selectievakje is ingeschakeld, blijft de lengte-breedteverhouding van de tekst behouden.