Stap 3 Patronen uitvoeren met tekst uit de tekstlijst

We oefenen het uitvoeren van patronen naar bestanden. U kunt borduurontwerpen uitvoeren waarbij de tekst wordt vervangen met elke rij tekst in de lijst.

1. Klik op [Naar map].
  2. Selecteer het station en de map in het dialoogvenster dat verschijnt nadat u hebt geklikt op . Typ de naam van het bestand in het kader [Bestandsnaam] en klik op [OK].

De toepassing begint te controleren of er geen fouten in de borduurontwerpen zitten. Als er geen fouten zijn gevonden, begint het de gegevens uit te voeren.

De bestanden krijgen de naam “<bestandsnaam>xxx.pes” (waarbij “xxx” opeenvolgende nummers zijn, te beginnen met 001).

3. Nadat de gegevens zijn uitgevoerd, verschijnt het volgende bericht. Klik op [OK].

Voor elke regel tekst in de lijst wordt een borduurbestand opgeslagen in de geselecteerde map.