Verbindingspuntposities selecteren in een tekstpatroon

U kunt de posities opgeven voor verbindingspunten tussen letters binnen dezelfde tekst (eindpunt van de ene letter, beginpunt van de volgende letter).
De beschikbare instellingen zijn [Standaard], [Dichtstbij] en [Verder weg].

1. Selecteer de tekst of monogramtekst.

Als het deelvenster [Borduureigenschappen] niet wordt weergegeven, klikt u op de tab [Weergave] in het lint, en vervolgens op [Borduureigenschappen].

2. Klik op een instelling onder [Verbindingspunten].
    1. Standaard

Steken worden gecreëerd in de standaard borduurvolgorde met het oog op een goede steekkwaliteit van alle letters.

2. Dichtstbij

Steken worden gecreëerd op de kortste afstand tussen het eindpunt van een letter en het beginpunt van de volgende letter. Hiermee verkort u de verspringende steken en beperkt u het aantal malen dat de draad wordt afgeknipt.

3. Verder weg

Steken worden gecreëerd op een grotere afstand tussen het eindpunt van een letter en het beginpunt van de volgende letter. De verspringende steken worden langer zodat ze gemakkelijk handmatig kunnen worden afgeknipt.

U kunt niet alleen voor gebied borduren een instelling voor Verbindingspunten selecteren, maar ook voor Lijn borduren.

• Deze instellingen zijn niet beschikbaar voor tekst die is gemaakt met ingebouwde lettertypen 025 of 029, TrueType-lettertypen, door de gebruiker gedefinieerde lettertypen of kleine lettertypen.
      • Deze instellingen zijn niet beschikbaar voor tekst met letters van verschillende kleuren.
      • Deze instellingen zijn niet beschikbaar voor tekst waarvan de borduurvolgorde van de letters niet doorlopend is.