Functies in het dialoogvenster Lijst Tekstpl

1. Lijst Tekstpl.
    Hiermee maakt u de lijst van tekst die u gebruikt om tekst in het patroon te vervangen. Dubbelklik op een cel om naar de invoermodus te gaan.
    Selecteer een rij om een voorbeeld van het patroon weer te geven aan de hand van de tekst in die rij. U kunt een rij in de tekstlijst selecteren door te drukken op de toets of .
  2. Klik op om een rij toe te voegen aan het eind van de lijst.
    (U kunt maximaal 500 rijen toevoegen.)
  3. Tekst bewerken
    Hiermee gaat u naar de invoermodus voor de tekst in de geselecteerde cel. (U kunt ook naar de invoermodus gaan door te dubbelklikken op een cel.)
  4. Invoegen
    Selecteer een rij en klik op [Invoegen]. Er wordt een nieuwe rij ingevoegd boven de geselecteerde.
  5. Verwijderen
    Selecteer een rij en klik op [Verwijderen]. De geselecteerde rij wordt verwijderd.
  6. CSV importeren
    Hiermee importeert u een Lijst Tekstpl. als .csv-bestand.
    Klik op deze knop, selecteer het station, de map en het bestand. Klik vervolgens op [Openen] of dubbelklik op het pictogram van het bestand.
  7. Opslaan CSV
    Hiermee slaat u de Lijst Tekstpl. die u hebt gemaakt, op.
    Klik op deze knop, selecteer het station en de map. Typ de naam van het bestand in het kader [Bestandsnaam]. Klik vervolgens op [Opslaan] om de lijst op te slaan als .csv-bestand.
  8. USB-Link
    Klik hierop om het te verzenden naar machines met de functie USB-Link (Verbinding). Deze knop is beschikbaar als de borduurmachine die u hebt aangesloten op de computer, compatibel is met de functie USB-Link (Verbinding). Sluit een compatibele borduurmachine aan die is gestart in de modus USB-Link (Verbinding).

USB-Link

9. Draadloze Link
    Klik hierop voor verzending naar machines met de functie Draadloze Link (Verbinding). Deze knop is beschikbaar als er een met de functie Draadloze Link (Verbinding) compatibele borduurmachine is verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als de computer waarop PE-DESIGN versie 11.2 of hoger wordt uitgevoerd.

Draadloze Link

10. Naar map

Patronen uitvoeren met tekst uit de tekstlijst

11. Selecteer tekst in het dialoogvenster [Lijst Tekstpl.] en klik op [OK] om terug te keren naar de ontwerppagina Ontwerppagina en het patroon met de vervangen tekst te bewerken.

Als het patroon twee tekstpatronen bevat waarop de eigenschap [Tekstplaatsing] is toegepast, wordt de tekstlijst weergegeven als hieronder.