Uw ontwerp opslaan als nieuw sjabloon

U kunt een ontwerp dat u hebt gemaakt als sjabloon gebruiken.

1. Maak een borduurpatroon dat tekst bevat.
  2. Pas de eigenschap [Tekstplaatsing] toe op de tekst.

Lesgids 5: tekstplaatsing creëren en Functie Tekstplaatsing (tekst vervangen)

3. Klik op en op [Opslaan als].
  4. Sla het borduurpatroon dat u hebt gemaakt op in een map in de map [Template Library]. Selecteer de map (station waarop PE-DESIGN is geïnstalleerd)\Program Files (x86)\Brother\PE-DESIGN 11\Template Library\Voorbeeld, typ de bestandsnaam en klik op [Opslaan].