Stap 1 Monogrammen opgeven

1. Open het deelvenster [Importeren].
  2. Selecteer [Tekst] in de selector [Van] en [Monogram] in de selector [Categorie]. Klik op [TM_002.pes] en vervolgens op [Importeren].

Voorbeeldpatronen van monogrammen zijn beschikbaar in het deelvenster [Importeren] wanneer [Tekst] is geselecteerd in de selector [Van] en [Monogram] is geselecteerd in de selector [Categorie].

3. Selecteer het geïmporteerde monogrampatroon en klik op de tab [Tekst].
  4. Klik op [Tekst bewerken] in de groep [Bewerken].

Het tekstpatroon wordt weergegeven als stippellijn. De cursor verschijnt aan het eind van de tekst.

5. Druk op de toets <BackSpace> om de tekst te verwijderen en typ “XYZ” op het toetsenbord.
  6. Druk op de toets <Enter>.

De tekst wordt weergegeven op de Ontwerppagina.

• In dit voorbeeld werd een monogrampatroon geïmporteerd in het deelvenster [Importeren]. U kunt ook een patroon creëren door de Monogram-functie te selecteren en tekst te typen.

Tekst invoeren

• U kunt ook letters invoeren uit de letterset op het tabblad [Teksteigenschappen].
    • U kunt geen lijndoorvoeren opgeven.
    • U kunt maximaal drie letters opgeven.
    • U kunt alleen hoofdletters (de letters die worden weergegeven in de letterset) opgeven.