Tekst invoeren

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Tekst] in de groep [Functies] en vervolgens op .
  3. Wijzig zo nodig lettertype, kleur en naaitype.

Teksteigenschappen instellen en Borduureigenschappen voor tekst

4. Klik in de Ontwerppagina.
  5. Typ de tekst.
  6. Druk op de toets <Enter> of klik in de Ontwerppagina.
    • Houd de toets <Ctrl> ingedrukt en druk op de toets <Enter> om een nieuwe regel tekst in te voeren.
    • U kunt ook letters invoeren door erop te klikken in de letterset. Dit is handig als u bijvoorbeeld letters met accenten wilt invoeren die niet beschikbaar zijn op uw toetsenbord.
    • Klik op [Lijst verbergen] om de letterset te verbergen. Wanneer de letterset is verborgen, klikt u op [Lijst tonen] als u de letterset wilt weergeven.

Als de ingevoerde letter niet beschikbaar is in het geselecteerde lettertype of als de letter niet kan worden geconverteerd naar een borduurpatroon, wordt de letter weergegeven als in de Ontwerppagina. Als dit het geval is, selecteer dan een andere letter.