Borduurpatronen maken die tekst bevatten

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u teksten kunt creëren, combineren en in diverse lay-outs kunt samenstellen invoeren en deze via diverse bewerkingen kunt schikken. Verder vindt u hier gedetailleerde informatie om borduurpatronen te maken waarvan u de tekst eenvoudig kunt vervangen.

In Layout & Editing kunt u allerlei patronen maken voor tekst.

De volgende soorten tekst en lettertypen zijn beschikbaar:

Ingebouwde lettertypen:

Er worden 130 ingebouwde lettertypen geleverd bij deze software. (10 ingebouwde lettertypen zijn specifiek voor kleine tekst.)

TrueType-lettertypen:

TrueType-lettertypen die zijn geïnstalleerd op uw computer kunt u gebruiken om borduurpatronen te creëren.

Kleine tekst:

Deze kleine lettertypen hebben een formaat tussen 3 en 6 mm (0,12 en 0,24 inch).

Vanwege hun formaat zijn deze lettertypen handig voor het borduren van fraaie kleine letters.

Monogrammen:

U kunt monogrammen ontwerpen door tekst te combineren met decoratieve patronen.

Door de gebruiker gedefinieerde lettertypen:

Met de Font Creator kunt u als gebruiker zelf lettertypen definiëren.

Door de gebruiker toegewezen lettertypen:

U kunt Font Creator gebruiken voor de registratie van borduurpatronen om een door de gebruiker toegewezen lettertype te maken.

U kunt geregistreerde borduurpatronen op dezelfde manier bewerken als tekstpatronen.

Bovendien kunt u tekst op de volgende manieren schikken.

Tekst schikken:

U kunt tekst schikken langs een omtrek of een boog.

Omvormen:

U kunt tekst omvormen naar een van de 26 omvormstijlen.