Steektype instellen

In de groep [Borduren] op het tabblad [Vormen] kunt u het steektype instellen.

1. Steektype lijn, selector
  2. Steektype gebied selector

Steektypen lijn

1. Zigzagsteek
  2. Stiksteek
  3. Drievoudige steek
  4. Motief Steek
  5. Stamsteek
  6. Chenillesteek
  7. E/V-steek
  8. Kettingsteek
  9. Open borduurwerk

U kunt het steektype voor lijnen in vormen en tekst selecteren in de selector [Steektype lijn].

Klik op de selector [Steektype lijn] en selecteer het gewenste steektype.

1. Niet borduren (lijn)
    Selecteer deze instelling als u het borduren van de lijn wilt uitschakelen (lijn wordt niet geborduurd).
  2. Open borduurwerk
    Selecteer deze instelling om een lijn op te geven als snijlijn in een open-borduurwerkpatroon.

Praktisch gebruik van de satijnsteek en snijlijn

Borduureigenschappen opgeven
Lijn-borduureigenschappen

Steektypen gebied

1. Satijnsteek
  2. Vulsteek
  3. Programmeerbare vulsteek (Geprog.vulsteek)
  4. Pipingsteek
  5. Motief Steek
  6. Kruissteek
  7. Concentrische cirkelsteek, radiaalsteek en spiraalsteek
  8. Flexibele spiraalsteek
  9. Stippelsteek
  10. Netstructuursteek
  11. Zigzagnetstructuursteek
  12. Decoratieve vulsteek

U kunt het steektype voor gebieden in vormen en tekst selecteren in de selector [Steektype gebied].

Klik op de selector [Steektype gebied] en selecteer het gewenste steektype.

Welke steektypen voor gebieden beschikbaar zijn, verschilt naar gelang een vormpatroon of tekstpatroon is geselecteerd.

1. Niet borduren (gebied)
    Selecteer deze instelling als u gebied borduren wilt uitschakelen (gebied wordt niet geborduurd).

Borduureigenschappen opgeven
    Gebied-borduureigenschappen