De weergave van het borduurontwerp wijzigen

1. Klik op de tab [Weergave].
  2. Klik op [Ononderbroken], [Steek] of op [Realistisch] in de groep [Weergavemodus].

Effen weergave

Stekenweergave

U kunt een stekenweergave bekijken om te zien hoe het stiksel is verbonden.

Als is geselecteerd onder [Machinetype] in het dialoogvenster [Ontwerpinstellingen] klikt u op de tab [Weergave]. Vervolgens schakelt u het selectievakje [Draadknippen weergeven] in om de draadkniplocaties te bekijken in de Ontwerppagina.

1. UIT
  2. AAN

Realistisch voorbeeld

In een realistisch voorbeeld kunt u zien hoe het ontwerp er uitziet als het is geborduurd.

Instellingen van realistisch voorbeeld wijzigen

1. Klik op de tab [Weergave].
  2. Klik op [Instellingen van realistisch voorbeeld] in de groep [Weergavemodus].
  3. Geef zo nodig instellingen op voor [Draaddikte], [Contrast] en [Helderheid]. Klik vervolgens op [Toepassen] ([OK]).