Borduurontwerpen importeren uit Design Center

1. Start Design Center en open het bestand.

Origineel-beeldstadium en Een bestand openen

2. Klik op de tab [Beginscherm].
  3. Klik op [Patronen importeren] in de groep [Importeren] en vervolgens op [uit Design Center].
  4. Geef de instellingen op naast [Importeren], [Vergroting] en [Afdrukstand] en klik op [Importeren].

Importeren

Als steken:

hiermee importeert u borduurpatronen die zijn gemaakt in Design Center als steekpatronen.

Als contouren:

hiermee importeert u borduurpatronen die zijn gemaakt in het Design Center als omtrekpatronen. U kunt deze gegevens op dezelfde manier bewerken als omtrekpatronen die zijn gemaakt in Layout & Editing.

Het maximale vergrotingspercentage dat u kunt opgeven is het percentage dat het ontwerp vergroot tot het formaat van de Ontwerppagina.