Afknippen van verspringende steken

De functie Afknippen van verspringende steken kan worden in- of uitgeschakeld.

Deze instellingen worden alleen toegepast wanneer u borduurt met onze borduurmachines met meerdere naalden. Voordat u deze instellingen kunt toepassen, moet u selecteren onder [Machinetype] in het dialoogvenster [Ontwerpinstellingen].

De instellingen van de ontwerppagina opgeven

De knop Afknippen van verspringende steken () is beschikbaar in het deelvenster [borduurvolgorde].

Selecteer een kader en klik op .

1. AAN
  2. UIT
  • verschijnt als de instelling voor draadknippen niet gelijk is voor alle patronen in een kader met ernaast.
  • De draad wordt afgeknipt voordat van garenkleur wordt gewisseld, zelfs als [Afknippen van verspringende steken] is uitgeschakeld voor het kader.
  • Klik op de tab [Weergave] en schakel vervolgens het selectievakje [Draadknippen weergeven] in de groep [Weergavemodus] in. Dan worden de draadkniplocaties weergegeven in de Ontwerppagina.

Over de instelling Minimumlengte verspringende steek draadknippen