Layout & Editing-bestand openen

1. Klik op en op [Openen].
  2. Selecteer het station, de map en het bestand. Klik vervolgens op [Openen] of dubbelklik op het pictogram van het bestand.
    • Als u de gegevens in de geselecteerde map wilt weergeven als miniaturen in het dialoogvenster [Bladeren], klikt u op [Bladeren].

Als u een gedetailleerder ontwerp wilt weergeven, selecteert u het bestand en klikt u vervolgens op [Voorbeeld].

• Als u het weergegeven bestand wilt openen, klikt u op [Openen].
    • Als geen bestanden worden vermeld, bevinden zich geen PES-bestanden in de geselecteerde map. Selecteer een map die een PES-bestand bevat.
    • Als het geselecteerde bestand van een ander bestandstype dan .pes is, verschijnt het bericht “Onverwacht bestandsformaat” in het venster [Voorbeeld].
    • U kunt een bestand openen op een van de volgende manieren.
      • Sleep het borduurontwerp van de Windows Verkenner naar het venster Layout & Editing.
      • Dubbelklik op het borduurontwerpbestand in Windows Explorer.
      • Dubbelklik op het borduurontwerpbestand in de Design Database.