Gedeelten van een borduurpatroon afsplitsen

1. Selecteer een borduurpatroon en klik op de tab [Steken].
  2. Klik op [Steken splitsen] in de groep [Functies] om de functie [Steken splitsen] te selecteren.

Alle andere patronen worden grijs weergegeven. Het geselecteerde patroon verschijnt boven op andere patronen.

3. Klik in de Ontwerppagina op het punt waarop u wilt beginnen de omtreklijnen te tekenen.
  4. Ga door met klikken in de Ontwerppagina om elke hoek van de omtrek rond het af te snijden gebied op te geven.

Om het laatste punt dat u hebt opgegeven te verwijderen klikt u met de rechtermuisknop.

5. Dubbelklik in de Ontwerppagina om het af te splitsen gedeelte op te geven.

Het afgesplitste gedeelte wordt verplaatst naar het eind van de borduurvolgorde.

Borduurvolgorde controleren en bewerken