Een bloempatroon maken

U kunt een lijn stikken in een bloempatroon op basis van de geselecteerde vorm.

1. Teken een vorm en selecteer deze vervolgens.

Zorg dat u een gesloten lijn selecteert.

Eigenschappen van lijnuiteinden wijzigen

2. Klik op de tab [Vormen].
  3. Klik op [Bloempatroon maken] in de groep [Bewerken].

Basismodus

1. Sleep de schuif [Dichtheid] om het patroon aan te passen.
  2. Klik op het gewenste patroon en vervolgens op [OK].

Gedetailleerde modus

In de Gedetailleerde modus kunt u meer gedetailleerde instellingen opgeven.

1. Klik op [Naar detailmodus] in het dialoogvenster [Bloempatroon].
  2. Sleep de schuif [Dichtheid] en de schuif [Patroon] om het patroon aan te passen.

Dichtheid 3, Patroon 251

Dichtheid 10, Patroon 251

Dichtheid 6, Patroon 251

Dichtheid 6, Patroon 0

3. Wanneer het patroon naar uw wensen is aangepast, klikt u op [OK].

De stiksteek is opgegeven voor het bloemmotief.