Borduureigenschappen van vormen

Op het tabblad [Vormen] kunt u borduureigenschappen (garenkleur en steektype) instellen.

Voorbeeld: wanneer u een rechthoek hebt geselecteerd.

1. Lijnkleur/Gebiedskleur
    Klik op deze knop om de garenkleur voor lijnen en gebieden in te stellen.

Voor speciale kleuren:

Speciale kleuren

2. Steektype lijn, selector
    U kunt voor alle lijnen in een vorm hetzelfde steektype opgeven.
    Met deze selectors stelt u het naaitype in voor lijnen.

Lijn-borduureigenschappen

3. Steektype gebied selector
    U kunt voor alle gebieden in een vorm hetzelfde steektype opgeven.
    Met deze selectors stelt u het naaitype in voor gebieden.

Gebied-borduureigenschappen

Garenkleuren en ateektypen opgeven voor lijnen en gebieden

• Als u lijn borduren wilt uitschakelen, selecteert u [Niet borduren (lijn)] in de selector [Steektype lijn].
  • Als u gebied borduren wilt uitschakelen, selecteert u [Niet borduren (gebied)] in de selector [Steektype gebied].