Opslaan

Overschrijven

Klik op en op [Opslaan].

Hebt u geen bestandsnaam opgegeven of wordt het bestand niet gevonden, dan verschijnt het dialoogvenster [Opslaan als].

Opslaan onder een andere naam

1. Klik op en op [Opslaan als].
  2. Selecteer het station en de map en typ vervolgens de bestandsnaam.

Als u een bestandstype van een vorige softwareversie kiest, moet u bedenken dat u opgeslagen PES-bestanden kunt openen met een vorige versie van de software, maar dat alle opgeslagen ontwerpen worden geconverteerd naar een borduurpatroon.

3. Klik op [Opslaan] om de gegevens op te slaan.

De nieuwe bestandsnaam verschijnt in de titelbalk van het venster Layout & Editing.

Ontwerp uitvoeren in een ander bestandstype

U kunt gegevens die worden weergegeven in de Ontwerppagina exporteren als bestand van een ander bestandstype (.dst, .hus, .exp, .pcs, .vip, .sew, .jef, .csd, .xxx en .shv).

1. Klik op en op [Exporteren].
  2. Selecteer het station en de map en typ vervolgens de bestandsnaam.
  3. Selecteer een bestandstype (.dst, .hus, .exp, .pcs, .vip, .sew, .jef, .csd, .xxx en .shv) waarin u het bestand wilt exporteren.

U kunt de instelling [Aantal sprongen voor afwerking] opgeven voor uitvoeren naar een .dst-bestand. Klik voorafgaand aan het uitvoeren op de knop [Optie] en achtereenvolgens op [Opties], [DST-instellingen] om de instellingen op te geven.

Het aantal sprongen opgeven voor een borduurontwerp in een DST-bestand

• Sommige patronen die zijn geïmporteerd van originele kaarten kunt u niet exporteren.
    • Gesplitste borduurpatronen en patronen voor het jumboraam of de universele ring worden geëxporteerd als één bestand, niet gesplitst in gedeelten.