Borduurontwerpen importeren

In het deelvenster [Importeren] kunt u borduurbestanden importeren. Meer bijzonderheden over het deelvenster [Importeren] vindt u in Voorbeeld van het importeren van borduurontwerpen.

Uit Ontwerpbibliotheek

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Patronen importeren] in de groep [Importeren] en vervolgens op [uit Ontwerpbibliotheek].
  3. Selecteer in de selector [Categorie] een categorie om de overeenkomstige borduurontwerpen weer te geven.
  4. Selecteer het bestandspictogram van het te importeren ontwerp en klik op [Importeren].

Vanuit een map

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Patronen importeren] in de groep [Importeren] en vervolgens op [van bestand].
  3. Klik op .
    1. Hier wordt het pad naar de momenteel geselecteerde map weergegeven.
  4. Selecteer een map en klik op [OK].
  5. Klik op [Bestandstype] in het deelvenster [Importeren]. Selecteer de bestandsnaamextensies van de borduurontwerpen die u wilt weergeven en klik op [OK].
  6. Selecteer het bestandspictogram en klik op [Importeren].

Wanneer u een ontwerp van een andere fabrikant importeert, moet u een ontwerp kiezen dat in de Ontwerppagina past.

Vanaf een originele kaart

1. Plaats een originele kaart in de USB-kaartschrijfmodule.

Zie Met een originele kaart gegevens overbrengen naar een machine

2. Klik op de tab [Beginscherm].
  3. Klik op [Patronen importeren] in de groep [Importeren] en vervolgens op [van kaart].

Wanneer de kaart is gelezen, worden de borduurontwerpen op de kaart weergegeven.

4. Selecteer het bestandspictogram en klik op [Importeren].

Vanwege auteursrechten kunnen sommige originele kaarten niet worden gebruikt met deze functie.

Vanaf een machine via draadloos netwerk

U kunt borduurontwerpen importeren vanaf een naaimachine via het draadloze netwerk.

Deze functie is alleen beschikbaar wanneer u borduurt met onze borduurmachines die compatibel zijn met draadloos LAN.

Neem contact op met uw erkende dealer voor meer bijzonderheden over onze modellen die compatibel zijn met draadloos LAN.

1. Registreer de machine met de toepassing.

Een machine registreren met de toepassing

2. Klik op de tab [Beginscherm].
  3. Selecteer vanuit de selector [Van] van het deelvenster [Importeren] [Netwerknaaimachine].

De naam van de machine die is geregistreerd met de toepassing, wordt weergegeven in het vak [Machinenaam].

4. Selecteer het pictogram van het bestand en klik vervolgens op [Importeren].

Klik op [Vernieuwen] om het deelvenster bij te werken met de nieuwste informatie van de borduurmachine.