Een vorm- of tekstpatroon converteren naar een borduurpatroon

U kunt een vorm- of tekstpatroon converteren naar een borduurpatroon. Dan kunt u uitvoerige wijzigingen doorvoeren door de positie van afzonderlijke steken te wijzigen.

1. Selecteer het vormpatroon en klik op de tab [Vormen].
  2. Klik op [Converteren naar steken] in de groep [Bewerken].
    • U kunt [Converteren naar steken] ook gebruiken om tekstpatronen te converteren naar steekpatronen.
    • In steekpatronen worden steken weergegeven als doorlopende lijnen () en overspringende steken als stippellijnen ().
    • Als u een gedeelte selecteert van gegroepeerde patronen, patronen die zijn ingesteld op overlapping van twee kleurgebieden of tekst die op een vorm is geplaatst, worden alle patronen in de volledige groep geconverteerd naar steekpatronen.
    • Patronen die geen steken hebben, worden verwijderd wanneer het patroon wordt geconverteerd naar een borduurpatroon.