Groepering van borduurpatronen maken/opheffen

Patronen groeperen

1. Selecteer enkele patronen en klik op het tabblad [Beginscherm].
  2. Klik op [Groep maken] in de groep [Bewerken] en vervolgens op [Groep maken].

Groepering van patronen opheffen

1. Selecteer gegroepeerde patronen en klik op het tabblad [Beginscherm].
  2. Klik op [Groep maken] in de groep [Bewerken] en vervolgens op [Groep opheffen].

Gegroepeerde patronen individueel bewerken

Zelfs als patronen gegroepeerd zijn, kunt u ze afzonderlijk bewerken.

1. Als u één patroon binnen een groep wilt selecteren, houdt u de toets <Alt> ingedrukt terwijl u op het patroon klikt.
  2. Bewerk het patroon.