Een decoratief patroon toevoegen

U kunt een decoratief patroon toevoegen aan een geselecteerd borduurpatroon.

1. Selecteer het patroon/de patronen.
  2. Open het deelvenster [Importeren] en selecteer [Decoratief patroon] in de selector [Van].
  3. Selecteer een categorie in de selector [Categorie], selecteer het gewenste decoratieve patroon in de lijst en klik op [Decoratief importeren].
    1. Verhouding behouden

Wanneer het selectievakje is ingeschakeld
      De oorspronkelijke lengte/breedteverhouding van het patroon blijft behouden

Wanneer het selectievakje is uitgeschakeld
      De lengte-breedteverhouding van het decoratieve patroon verandert met de lengte-breedteverhouding van het geselecteerde borduurpatroon.

Als er geen patroon is geselecteerd, wordt de knop weergegeven als de knop [Importeren]. Wanneer u op deze knop klikt, wordt het decoratieve patroon geïmporteerd in zijn standaardformaat.