Patronen verplaatsen

Handmatig verplaatsen

Sleep het geselecteerde patroon of de geselecteerde patronen naar de gewenste plaats.

• Om het patroon horizontaal of verticaal te verplaatsen houdt u de toets <Shift> ingedrukt terwijl u het patroon sleept.
  • Door op de pijltoetsen te drukken verplaatst u het geselecteerde patroon.
  • Wanneer u de toets <Ctrl> ingedrukt houdt terwijl u het patroon sleept, maakt u een duplicaat van het patroon op de bestemming.

Borduurpatronen naar het midden verplaatsen

1. Selecteer het patroon/de patronen en klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Opstelling] in de groep [Bewerken] en vervolgens op [Verplaatsen naar midden].

Borduurpatronen uitlijnen

1. Selecteer de patronen en klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Opstelling] in de groep [Bewerken] en vervolgens op de gewenste opdracht onder [Horizontaal] of [Verticaal].

De geselecteerde patronen worden als volgt uitgelijnd.

1. Boven
    2. Midden
    3. Onder
    4. Links
    5. Centreren
    6. Rechts