Toepassing starten

Klik op en klik vervolgens op [PE-DESIGN 11 (Layout & Editing)] onder de titel [PE-DESIGN 11] op het scherm.

Wanneer u de toepassing start, verschijnt de startwizard.

Over de startwizard

Voor gebruikers van Windows 8.1: Klik op de pijl omlaag linksonder op het scherm [Start] om de weergave [Apps] te tonen. Klik vervolgens op [PE-DESIGN 11 (Layout & Editing)] onder de titel [PE-DESIGN 11] op het scherm.

Voor gebruikers van Windows 7: Klik op , daarna op [Alle programma´s], daarna op [PE-DESIGN 11] en klik vervolgens op [PE-DESIGN 11 (Layout & Editing)].