Gebruiksaanwijzing

Deze handleiding bevat instructies voor het gebruik van de PE-DESIGN-software.

Lees eerst Software dongle voor PE-DESIGN, Toepassingen starten/afsluiten, Vergelijking van typen bestandsgegevens die zijn gemaakt met PE-DESIGN 11 Voorbeeld van het importeren van borduurontwerpen en Informatie over vensters om algemeen inzicht te krijgen in elementaire softwaretoepassingen.

Lees daarna Basisbewerkingen in Layout & Editing. In dit hoofdstuk maken we borduurpatronen als voorbeeld voor basisbewerkingen in Layout & Editing en het overbrengen van patronen naar de borduurmachine. Volg de procedures om echte borduurpatronen te maken.

In de hoofdstukken die zijn gewijd aan de diverse toepassingen vindt u beschrijvingen van de nuttige functies en de diverse instellingen. Door de titelomschrijvingen vindt u de gemakkelijk de informatie die u nodig hebt. In de hoofdstukken met lesgidsen volgt u de betreffende procedures om de diverse bewerkingen te oefenen. Daarna leest u de uitvoerige beschrijvingen.

In de volgende hoofdstukken wordt extra informatie geleverd. Lees zo nodig het betreffende hoofdstuk.

Ondersteuning/service: dit hoofdstuk bevat informatie over de garantie voor dit product en over de procedure voor software-updates.

Bijvoegsel: dit hoofdstuk bevat een inleiding op de functies, bijzonderheden over de instellingen die beschikbaar zijn in het dialoogvenster [Opties] en procedures om problemen op te lossen. Ook krijgt u hier tips en richtlijnen om deze software optimaal te gebruiken.

Referentie: dit hoofdstuk bevat lijsten met steektypen, borduureigenschappen en lettertypen.

De procedures in deze handleiding zijn geschreven voor gebruik in Windows 10. Als u deze software gebruikt op een ander besturingssysteem dan Windows 10, verschillen de procedures en het uiterlijk van de vensters mogelijk enigszins.

Online gebruiksaanwijzing openen

Er is een online gebruiksaanwijzing beschikbaar, die u ook kunt raadplegen via een mobiel apparaat.

http://s.brother/cmpaa/

Weergave vanaf het scherm [Start] (voor gebruikers van Windows 10)

Klik op . Klik op [PE-DESIGN 11] en selecteer [Online gebruiksaanwijzing].

• Voor gebruikers van Windows 8.1: Plaats de muisaanwijzer in het scherm [Start] om de pijl omlaag linksonder in het scherm (onder en links van de tegels) weer te geven en klik erop.
    In de lijst toepassingen die wordt weergegeven op het scherm, klikt u op [Online gebruiksaanwijzing] onder de titel [PE-DESIGN 11].
  • Voor gebruikers van Windows 7: Klik op en vervolgens op [Alle programma´s]. Klik op [PE-DESIGN 11] en selecteer [Online gebruiksaanwijzing].

Bekijken vanuit de toepassing

Klik op [Help] in het venster van elke willekeurige toepassing. In [Design Database] bevindt [Help] zich in de menubalk boven in het venster.

In de andere toepassingen bevindt deze zich in de rechterbovenhoek van het venster.

• Er is ook een PDF-versie van de Gebruiksaanwijzing beschikbaar, die u zelfs kunt raadplegen wanneer de computer offline is. Raadpleeg de PDF-versie van de Gebruiksaanwijzing volgens onderstaande beschrijving.
    • Voor gebruikers van Windows 10: Klik op . Klik op [PE-DESIGN 11] en selecteer [Gebruiksaanwijzing].
    • Voor gebruikers van Windows 8.1: Plaats de muisaanwijzer in het scherm [Start] om de pijl omlaag linksonder in het scherm (onder en links van de tegels) weer te geven en klik erop.
      In de lijst toepassingen die wordt weergegeven op het scherm, klikt u op [Gebruiksaanwijzing] onder de titel [PE-DESIGN 11].
    • Voor gebruikers van Windows 7: Klik op en vervolgens op [Alle programma´s]. Klik op [PE-DESIGN 11] en klik op [PDF] en selecteer vervolgens [Gebruiksaanwijzing].
  • U hebt Adobe® Reader® nodig om de PDF-versie van de Gebruiksaanwijzing weer te geven en af te drukken.
  • Als Adobe® Reader® zich niet op uw computer bevindt, moet u dit programma installeren. U kunt het programma downloaden van de website van Adobe Systems Incorporated (https://www.adobe.com/).