Werken met de stofkiezer

Het dialoogvenster [Stofkiezer] geeft per stofsoort de aanbevolen instellingen voor borduureigenschappen weer. Selecteer de stof waarop u gaat borduren om een beschrijving van de stof te bekijken, en advies over het borduren.

1. Klik op en op [Stofkiezer].
  2. Selecteer aanbevolen instellingen voor uw stofsoort.
    1. Selecteer het type stof waarop u wilt borduren om de aanbevolen instellingen voor die stof op te geven.
      Wanneer u een type stof selecteert, verschijnt een beschrijving.
    2. Schakel dit selectievakje in als u de borduureigenschappen wilt toepassen op alle vormpatronen en tekstpatronen op de huidige ontwerppagina.
  3. Klik op [OK].

De borduureigenschappen worden ingesteld zoals aanbevolen voor de geselecteerde stof.

Borduureigenschappen opgeven

Originele instellingen kunt u opslaan om later te gebruiken in de [Stofkiezer]. Klik op op het tabblad [Borduureigenschappen]; klik op [Opslaan als] en vervolgens op [OK] zonder de naam voor de instellingen te wijzigen. Een groep instellingen die u hebt opgeslagen verschijnt met “*” naast de naam.

Instellingen opslaan in een lijst