Voorbeeld van het importeren van borduurontwerpen

Werken met het deelvenster Importeren

U kunt borduurontwerpen importeren via het deelvenster [Importeren].

1. Van
    Selecteer een patroonlocatie.
  2. Categorie
    Selecteer een patrooncategorie.
    De categorieën in de patroonlocatie die u hebt geselecteerd in de selector [Van], worden vermeld.
  3. De patronen in de categorie die u hebt geselecteerd in de selector [Categorie], verschijnen in de lijst.
    Wanneer u een patroon aanwijst en de linkermuisknop ingedrukt houdt, verschijnt een gestippeld kader op de Ontwerppagina. Hiermee kunt u het formaat van het patroon controleren.
  4. Importeren
    Klik op deze knop als u het geselecteerde patroon wilt importeren.
    • U kunt het patroon ook importeren door erop te dubbelklikken in de lijst of door het te slepen naar de Ontwerppagina.
    • U kunt niet meerdere bestanden selecteren om deze tegelijk te importeren.

Vanuit een map en Vanaf een originele kaart

Importeeropdachten gebruiken

1. Klik op de tab [Beginscherm].
  2. Klik op [Patronen importeren] in de groep [Importeren]. Klik vervolgens op [uit Ontwerpbibliotheek], [van bestand], [van kaart] of op [Decoratief patroon] in het menu [Importeren].

Het deelvenster [Importeren] verschijnt rechts in het scherm.

U kunt het deelvenster [Importeren] ook openen door het selectievakje [Deelvenster Importeren] in te schakelen op het tabblad [Weergave].

Wanneer het deelvenster [Kleur], deelvenster [Borduureigenschappen] of deelvenster [Teksteigenschappen] is geopend, klikt u op de tab [Importeren] om het deelvenster [Importeren] te openen.