Venster Layout & Editing

1. Knop Toepassing

Klik hierop om een menu weer te geven met opdrachten voor bestandsbewerkingen, zoals [Nieuw], [Opslaan], [Afdrukken] en [Ontwerpinstellingen].

2. Lint

Klik op een tab bovenin om de betreffende opdrachten weer te geven.

Kijk naar de naam onder elke groep wanneer u de gewenste opdracht selecteert. Wanneer u klikt op een opdracht met , opent u een menu met een keuze aan opdrachten.
    Mogelijk worden andere tabbladen weergegeven, afhankelijk van de selectie van functie of borduurpatroon. Deze tabbladen bevatten verschillende opdrachten om bewerkingen uit te voeren met de geselecteerde functie of het geselecteerde borduurpatroon.

Voorbeeld: wanneer de functie Vormen (rechthoek) is geselecteerd

3. Werkbalk voor snelle toegang

Deze bevat de meest gebruikte opdrachten. Deze werkbalk wordt altijd weergegeven, ongeacht welke linttab is geselecteerd. Door hieraan uw meest gebruikte opdrachten toe te voegen, zijn deze gemakkelijk toegankelijk.

Werkbalk voor snelle toegang aanpassen

4. Werkbalk voor snelle toegang

Klik op deze knop om andere toepassingen te starten en toepassingsinstellingen op te geven, zoals gebruikerskleurenkaarten.

5. Knop Help

Klik op deze knop om de Gebruiksaanwijzing weer te geven, en informatie over de software.

6. Deelvenster Borduurvolgorde

In dit deelvenster wordt de borduurvolgorde weergegeven. Klik op de knoppen boven in het deelvenster om de borduurvolgorde van de garenkleur te wijzigen.

7. DeelvenstersImporteren/Kleur/Borduureigenschappen/Teksteigenschappen

Dit deelvenster bevat tabbladen om borduurpatronen te importeren en garenkleuren, steek- en teksteigenschappen op te geven. Klik op een tab om de beschikbare parameters weer te geven.

8. Deelvenster Steeksimulator

De Steeksimulator laat zien hoe het patroon zal worden geborduurd door de machine en hoe de steken eruitzien.

9. Ontwerppagina

Het gedeelte van het werkgebied dat u kunt opslaan en borduren.

10. Werkgebied
  11. Statusbalk

Deze geeft de grootte van de borduurontwerpen weer, het aantal steken of een beschrijving van de geselecteerde opdracht.

12. Knoppen weergavemodus

Klik op een knop als u de modus Weergave wilt wijzigen.

13. Knop Raster weergeven

Klik hierop om te schakelen tussen raster tonen/verbergen.

14. Knop Eigenschappen ontwerp

Klik hierop om een dialoogvenster weer te geven met steek-informatie over de borduurontwerpen.

15. Schuif Zoom

Hier wordt de huidige weergavegrootte weergegeven. Klik hierop om een waarde op te geven voor de weergavegrootte.
    Sleep de schuif als u de weergavegrootte wilt wijzigen.

• U kunt in de groep [Tonen/verbergen] op het tabblad [Weergave] deelvenster 6, 7 en 8 weergeven of verbergen. Verder kunt u deze deelvensters weergeven als afzonderlijke dialoogvensters (Zwevend) of gekoppeld aan het hoofdvenster (Gedokt).
    • Plaats de aanwijzer op een opdracht om een Schermtip weer te geven. Hierin wordt de opdracht beschreven en de sneltoets aangegeven.