Over de startwizard

Wanneer u [Layout & Editing] start, verschijnt de volgende wizard.

1. Gebruiksaanwijzing openen
    Klik op deze knop als u de Gebruiksaanwijzing (HTML/PDF-formaat) wilt openen.
  2. Sjabloonontwerp gebruiken
    Klik op deze knop om de [Sjabloonwizard] te starten.

Lesgids 2: Sjablonen gebruiken

3. Borduurpatronen maken met afbeeldingen
    Klik op deze knop als u de wizard wilt starten om een borduurpatroon te maken van een afbeelding.

Steekwizard: Afbeelding automatisch converteren tot borduurpatroon en Beeldgegevens importeren

4. Borduurraam formaat en stof instellen
    Klik op deze knop om het formaat van de Ontwerppagina (borduurraam formaat) op te geven.
    U kunt de stof selecteren waarop u wilt borduren en de borduureigenschappen opgeven die geschikt zijn voor die stof.

De instellingen van de ontwerppagina opgeven en Een groep instellingen oproepen uit de lijst

5. Klik op deze knop om patronen te importeren vanuit [Tekst] in het deelvenster [Importeren].

6. Klik op deze knop om patronen te importeren vanuit [Contourvormen] in het deelvenster [Importeren].

7. Klik op deze knop om patronen te importeren vanuit [Ontwerpbibliotheek] in het deelvenster [Importeren].
  8. Meest recent gebruikte bestanden
    Selecteer een miniatuur van het meest recent gebruikte bestand in de lijst. Klik vervolgens op [Openen] als u het bestand wilt oproepen.
  9. Borduurontwerp openen
    Klik op deze knop als u borduurgegevens (.pes) wilt openen.

Layout & Editing-bestand openen

10. Design Database starten om borduurbestanden te beheren
    Klik op deze knop om Design Database te starten.

Design Database

11. Wizard altijd weergeven bij opstarten
    Schakel dit selectievakje in als u wilt dat de wizard verschijnt telkens wanneer Layout & Editing start.
  12. Deze wizard sluiten
    Klik op deze knop om de startwizard te sluiten zonder een bewerking uit te voeren.

Als u de wizard wilt openen terwijl u [Layout & Editing] gebruikt, klikt u op boven in het venster (in de [Werkbalk voor snelle toegang aanpassen]). Of klik op en selecteer [Wizard] in het opdrachtmenu.