Controleren op nieuwe versies van het programma

Klik op [Help] in Layout & Editing en vervolgens op [Zoeken naar beschikbare updates].
Uw software wordt gecontroleerd om vast te stellen of u de laatste versie hebt.
Als onderstaand bericht verschijnt, gebruikt u niet de nieuwste versie van de software.

Als onderstaand bericht wordt weergegeven, gebruikt u niet de nieuwste versie van de software. Klik op [Ja] en download vervolgens de nieuwste versie van de software van de website.

Als het selectievakje [Bij opstarten altijd controleren op recentste versie] is geselecteerd, wordt telkens bij het opstarten gecontroleerd of u de nieuwste software hebt.