Technische dienst

Neem contact op met de Technische dienst wanneer u problemen ondervindt. Raadpleeg de website (www.brother.com) om de Technische dienst in uw regio te vinden. Als u de FAQ en informatie over software-updates wilt bekijken, bezoekt u Brother Solutions Center (http://s.brother/cppab/).

• Zorg dat u de informatie bij de hand hebt wanneer u contact opneemt met de Technische dienst.
    • Zorg dat het besturingssysteem van uw computer is bijgewerkt met alle updates.
    • Houd het merk en model van uw computer en het Windows-besturingssysteem bij de hand. (Raadpleeg de Naslaggids voor systeemvereisten.)
    • Informatie betreffende foutmeldingen die op het scherm worden weergegeven. Met deze informatie kunnen uw vragen sneller worden afgehandeld.
    • Zorg dat PE-DESIGN 11 bij blijft met updates.