Software dongle voor PE-DESIGN

Als u PE-DESIGN 11 wilt gebruiken, moet u de meegeleverde “Software dongle voor PE-DESIGN” in een USB-poort van de computer plaatsen.
De “Software dongle voor PE-DESIGN” voorkomt ongeoorloofd gebruik van deze software. U kunt de software niet starten als de “Software dongle voor PE-DESIGN” niet is geplaatst.

* Ontwerp kan worden gewijzigd.

• De “Software dongle voor PE-DESIGN” kan niet als USB-medium worden gebruikt. Sla op de “Software dongle voor PE-DESIGN” geen borduurbestanden op om te bewaren of over te brengen.
  • Wanneer u de “Software dongle voor PE-DESIGN” in een USB-poort van de computer plaatst, verschijnt het dialoogvenster [Automatisch afspelen]. Gebruik dit dialoogvenster niet. Klik op om het dialoogvenster te sluiten. Start vervolgens PE-DESIGN 11.
  • Wanneer het bericht “Wilt u PE-DESIGN (E:) controleren en herstellen?” verschijnt, selecteert u [Doorgaan zonder controleren]. Vervolgens start u PE-DESIGN 11. De stationsnaam voor PE-DESIGN kan verschillen per computer.
  • Als u de “Software dongle voor PE-DESIGN” uit de computer wilt nemen, klikt u op [Start] - [Verkenner]. Vervolgens klikt u met de rechtermuisknop op “Software dongle voor PE-DESIGN” en op [Uitwerpen].
  • Formatteer de “Software dongle voor PE-DESIGN” niet.
  • We adviseren u een back-up te maken van deze software, met het oog op onvoorziene problemen.