Gefeliciteerd met de keuze van dit product!

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit product. Lees deze Gebruiksaanwijzing aandachtig om het beste resultaat uit het apparaat te halen en om verzekerd te zijn van veilig en correct gebruik. Bewaar deze Gebruiksaanwijzing daarna samen met het garantiebewijs op een veilige plek.

Lees onderstaande voordat u het product in gebruik neemt

Voor het maken van mooie borduurontwerpen

Voor een veilig gebruik

Voor een langere levensduur

Voor reparatie of aanpassingen

Opmerking

Erkenning auteursrechten

Alle handelsmerken en productnamen van bedrijven die op producten van Brother, gerelateerde documenten en alle andere materialen staan, zijn alle handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van deze respectieve bedrijven.

Waarschuwing

De software die bij dit product wordt geleverd, is auteursrechtelijk beschermd. Deze software mag alleen worden gebruikt of verveelvoudigd in overeenstemming met de auteursrechtelijke wetten.

BEWAAR DEZE INSTRUCTIES

Dit product is bedoeld voor huishoudelijk gebruik.

Extra productinformatie en updates vindt u op onze website:
www.brother.com
of http://s.brother/cppab/