Als er een communicatiefout optreedt

Als er een communicatiefout optreedt tussen uw smartphone/tablet en de machine, controleert u de volgende omstandigheden om het probleem op te lossen:

Als de fout tussen het smartphone/tablet en de met de app te koppelen machine aanhoudt, koppel het dan los en probeer opnieuw te koppelen.

1. Tik op op de startpagina.

2. Tik op de te koppelen machine om de instellingen van de machine te openen.

3. Tik op [Verwijderen].

4. Open de Bluetooth-instelling van het smartphone/tablet.

5. Verwijder de verbindingsinformatie van de machine om de koppeling met de machine op te heffen.

6. Koppel opnieuw met de machine. (De machine en de app koppelen)