LED-indicaties

Bluetooth-toets

Lampje

Status van de machine

Referentie

Brandt continu

De machine is nu verbonden met het smartphone/tablet.

De machine en de app koppelen

Knipperpatroon 1

(3 sec. interval)

De machine is niet verbonden.

De machine en de app koppelen

Knipperpatroon 2

(1,5 sec. interval)

Voorbereiden op koppelen: De te koppelen app is nog niet geselecteerd, bijvoorbeeld tijdens het opgeven van de basis instellingen of het opnieuw verbinden.

De machine en de app koppelen

Knipperpatroon 3

(0,5 sec. interval)

Voorbereiden op koppelen: De te koppelen app is geselecteerd, maar er is nog geen verbinding tot stand gebracht.

(Wanneer de machine de volgende keren wordt ingeschakeld, wanneer de verbinding met de app wordt verbroken enz.)

De machine en de app koppelen, Als er een communicatiefout optreedt

Knipperpatroon 4

(0,25 sec. interval)

Er worden gegevens ontvangen.

Toets “Bevestigen”

Lampje

Status van de machine

Referentie

Knippert

De status van de machine verschilt afhankelijk van de kleur van de LED van de “Start/Stop”-toets.

• Als de LED van de “Start/Stop”-toets continu oranje brandt, staat de machine in de naald/draadwisselmodus. Houd de toets “Bevestigen” ingedrukt om de naald/draadwisselmodus te verlaten.
  • Als de LED van de “Start/Stop”-toets uit is, is de machine klaar om de borduurarm naar de beginpositie te zetten of om een “Test” uit te voeren. Volg de instructies in de app.
  • Als de LED van de “Start/Stop”-toets continu rood brandt, is er een machinefout opgetreden, zoals een draadbreuk, die moet worden opgelost. Volg de instructies in de app om de betreffende fout op te lossen en druk vervolgens op de toets “Bevestigen”.

Naald/draadwisselmodus

“Start/Stop”-toets

Lampje

Status van de machine

Referentie

Brandt continu groen

De machine borduurt. Druk op deze toets om te stoppen met borduren.

Een patroon borduren

Knippert groen

Gereed om te borduren. Druk op deze toets om te beginnen met borduren.

(Knippert zodra de ontvangst van gegevens is voltooid of als er een andere draadkleur moet worden geïnstalleerd.)

Een patroon borduren

Brandt continu oranje

In de naald/draadwisselmodus of als de spoel wordt opgewonden.

• In de naald/draadwisselmodus knippert de LED van de toets “Bevestigen”. In deze modus gebeurt er niets wanneer deze toets wordt ingedrukt.
  • Als deze toets wordt ingedrukt terwijl de spoel wordt opgewonden, stopt het opwinden.

Spoel opwinden, Naald/draadwisselmodus

Knippert oranje

Gereed om de spoel op te winden. Druk op deze toets om de spoel op te winden.

• Om deze staat van gereedheid te annuleren zonder de spoel op te winden, verplaatst u de spoelwinderas naar de voorkant van de machine.

Spoel opwinden

Brandt continu rood

Er is een fout opgetreden.

Volg de instructies in de app om het probleem op te lossen. U kunt de details controleren via het pictogram linksboven op de startpagina.

Knippert herhaaldelijk groen, rood en oranje

De software van de machine wordt bijgewerkt.

Machine software updaten

Uit

Omdat er nog geen borduurpatroon is ontvangen, gebeurt er niets als deze toets wordt ingedrukt.