Machine software updaten

U kunt de software van de machine bijwerken/updaten met de app. Volg de instructies in de app om de software update van de machine uit te voeren.

Update-informatie kan worden bekeken in de app.

De software controleren en updaten

1. Tik op op de startpagina.

2. Tik op de naam van de machine die is verbonden met de app.

3. Tik op [Software-versie].

• De informatie over de software-update kan worden bekeken.
  4. Als er een software-update vereist is, lees dan de gebruiksvoorwaarden en tik op [Ik ga akkoord] om updategegevens naar de machine te verzenden.

Tijdens het updateproces gaat de LED van de “Start/Stop”-toets op de machine in verschillende kleuren branden. Na een tijdje wordt de machine automatisch opnieuw opgestart en klinkt er een pieptoon om aan te geven dat het updateproces is voltooid. Nadat de machine opnieuw is verbonden met de app, kunt u de machine weer gebruiken.

BELANGRIJK

Zet de machine niet uit tijdens het bijwerken. Anders kan er een storing in de machine optreden.