Borduurpatronen bewerken en combineren (functie Design Editor)

Selecteer borduurpatronen uit de met de app meegeleverde patronen, bewerk deze en combineer ze vervolgens.

1. Tik op [Nieuw].

2. Selecteer de tab [Borduren].

3. Tik op [Design Editor].

4. Selecteer de grootte van het borduurraam dat u wilt gebruiken.

5. Tik op [Gereed].

• Het bewerkingsscherm wordt weergegeven.
      1. Toets om de borduurraam afmeting te selecteren
      2. Toets om borduurpatroon toe te voegen
      3. Toets om tekst/naam toe te voegen

Als u een bewerking ongedaan wilt maken of opnieuw wilt uitvoeren, tikt u op of boven aan het scherm.

6. Tik op of .

: tik om een borduurpatroon te selecteren.

: tik om letters in te voeren. De getypte letter wordt een borduurgegeven.

7. Selecteer het te borduren patroon of typ de te borduren letter.

8. Tik op [Gereed].

• Het borduurpatroon wordt weergegeven. Als u een ontwerp wilt bewerken, tikt u op het ontwerp om het te selecteren.

De bewerkingsfuncties worden onder aan het scherm weergegeven.

<Wanneer een borduurpatroon is geselecteerd>

1. Vervangt het geselecteerde borduurpatroon door een ander borduurpatroon. (Een borduurpatroon vervangen)
    2. Verplaatst, roteert of spiegelt het geselecteerde borduurpatroon. (Een borduurpatroon verplaatsen of draaien)
    3. Wijzigt de grootte van het geselecteerde borduurpatroon. (Een borduurpatroon vergroten/verkleinen)
    4. Wijzigt de schermkleur (garenkleur) van het geselecteerde borduurpatroon. (Kleuren in een borduurpatroon wijzigen)
    5. Verwijdert het geselecteerde borduurpatroon. (Een borduurpatroon verwijderen)

<Wanneer een letterpatroon is geselecteerd>

1. Vervangt het geselecteerde tekst door een andere tekst. (Een borduurpatroon vervangen)
    2. Verplaatst, roteert of spiegelt de geselecteerde tekst. (Een borduurpatroon verplaatsen of draaien)
    3. Wijzigt het lettertype van het geselecteerde letterpatroon. (Het lettertype in een letterpatroon wijzigen)
    4. Wijzigt de schermkleur (garenkleur) van de geselecteerde tekst. (Kleuren in een borduurpatroon wijzigen)
    5. Verwijdert het geselecteerde tekst. (Een borduurpatroon verwijderen)
    • Als u patronen wilt combineren, tikt u op of en selecteert u vervolgens het patroon dat u wilt toevoegen.
  9. Tik na bewerking op [OK].

10. Na bewerking van alle borduurpatronen plaatst u de stof in het borduurraam en bepaalt u de plaats van het borduurpatroon. (Stof in het borduurraam plaatsen, De borduurpositie aanpassen (functie [Camera scan]))

Een borduurpatroon vervangen

U kunt het geselecteerde patroon vervangen door een ander patroon.

1. Tik op [Wijzigen] en selecteer vervolgens het nieuwe borduurpatroon.

Als er een letterpatroon wordt geselecteerd, tik op [Bewerken] en typ dan nieuwe letters.

2. Tik op [Gereed].

• De vervanging is voltooid.

Een borduurpatroon verplaatsen of draaien

Het geselecteerde borduurpatroon kan worden verplaatst of gedraaid.

Tik op [Verplaatsen] om nauwkeurige bewerkingen uit te voeren.

Een borduurpatroon vergroten/verkleinen

Het geselecteerde borduurpatroon kan worden vergroot/verkleind.

Tik op [Grootte] om nauwkeurige bewerkingen uit te voeren op het borduurpatroon.

Het lettertype in een letterpatroon wijzigen

Terwijl u een letterpatroon hebt geselecteerd, tikt u op [Lettertype] om het lettertype van het geselecteerde letterpatroon te wijzigen.

Kleuren in een borduurpatroon wijzigen

Tik op [Kleur] om de schermkleur (garenkleur) van het geselecteerde patroon te wijzigen.

Nadat u de garenklos hebt geselecteerd voor het deel waarvan u de kleur wilt wijzigen, selecteert u een andere kleur in het kleurenpalet eronder.

1. Gebruik dit om alle delen in dezelfde kleur te wijzigen.
  2. Kleur van garenklos (schermkleur)
  3. Garenkleurnummer
  4. Kleurenpalet

Een borduurpatroon verwijderen

Tik op [Verwijderen] om het geselecteerde patroon te verwijderen uit het patroonbewerkingsscherm.