Instellingen van machine

U kunt informatie bekijken over de machine die is verbonden met de app en u kunt verschillende instellingen van de machine wijzigen.

De machine wordt vanuit de fabriek geleverd met de nieuwste versie van de software geïnstalleerd. Wij raden aan om altijd de meest recente software versie te installeren en te gebruiken, zodat de machine in optimale conditie wordt gebruikt.

: App

1. Tik op op de startpagina.

2. Tik op de naam van de machine die is verbonden met de app.

• Er worden verschillende instellingen en uiteenlopende informatie weergegeven.
  3. Selecteer wat u wilt wijzigen en wijzig het vervolgens.

4. Tik op [Verzenden].

• De nieuwe instellingen worden verzonden naar de machine.

U kunt de volgende informatie bekijken en onderstaande instellingen van de machine wijzigen:

Verbindingsstatus

Hier wordt de status van de verbinding tussen de machine en de app weergegeven.

[MACHINE-INFORMATIE]

1. Intern machinenummer
  2. Machinenaam
  3. MAC-adres voor Bluetooth
  4. Serviceherinnering, een geheugensteuntje om de machine regelmatig een servicebeurt te laten geven (Neem contact op met uw Brother-dealer voor details.)
  5. Totaal aantal steken dat de machine heeft geborduurd

Softwareversie

Controleer of er een nieuwe software versie voor de machine beschikbaar is en voer desgewenst de update uit. (De software controleren en updaten)

[MACHINE-INSTELLINGEN]

1. Pas de hoogte van de persvoet aan. (Borduurvoet wijzigen)
  2. Wanneer ingesteld op [On], knipt de machine automatisch de draden van alle kleuren af op het einde van het borduren. (Automatisch draadknippen)
  3. Wanneer ingesteld op [On], worden de sprongdraden afgeknipt. (Afknippen van sprongsteken)

[ARTSPIRA-INSTELLINGEN]

1. Wanneer ingesteld op [ON], worden altijd de initiële app-instructies op het scherm weergegeven wanneer u teruggaat naar de startpagina van de app.
  2. Wanneer ingesteld op [ON], kan de bewegingsruimte van de borduurarm worden gecontroleerd, voordat u begint met borduren. (Borduurraam bevestigen)

[Herstellen]

Tik om de machine opnieuw in te stellen.

Nadat u op [Verzenden] hebt getikt, moet u akkoord gaan met het bevestigingsbericht om gegevens te kunnen verzenden naar de machine en de onderstaande informatie te kunnen verwijderen:

Verbinding met de machine verbreken

Als u de verbinding tussen de app en de machine wilt verbreken, tikt u op [Verwijderen] en gaat u naar het scherm met de verbindingsinstellingen voor Bluetooth op de smartphone/tablet.

Selecteer de naam van de verbonden machine en verwijder vervolgens de machine-informatie.

U moet deze bewerking mogelijk ook uitvoeren om de verbinding opnieuw in te stellen, als de verbinding tussen de machine en de app niet lukt. (Als er een communicatiefout optreedt)

[Licentieovereenkomst voor eindgebruikers]

Tik om de “Licentieovereenkomst voor eindgebruikers” voor de software op de machine weer te geven.