Naald/draadwisselmodus

Terwijl de machine zich in deze modus bevindt, zijn de toets voor inrijgpositie, de draadafkniptoets, de “Start/Stop”-toets en de Bluetooth-toets vergrendeld om te voorkomen dat de naald per ongeluk beweegt. Door deze modus te gebruiken bij het verwisselen van de naald, het inrijgen van de machine met bovendraad of het installeren van de spoel, kunt u de naald veilig vervangen of installeren.

Houd de toets “Bevestigen” ingedrukt om de naald/draadwisselmodus te openen. (De LED van de “Start/Stop”-toets brandt continu oranje en de LED van de toets “Bevestigen” knippert.)

In deze modus wisselt bij elke druk op de toets “Bevestigen” de positie van de borduurvoet tussen omhoog en omlaag.

Terwijl de machine in de naald/draadwisselmodus staat, houdt u de toets “Bevestigen” ingedrukt om de modus te verlaten.