De borduurpositie aanpassen (functie [Camera scan])

Gebruik deze functie om de borduurpositie gemakkelijker aan te passen en de afbeelding van de te borduren stof in de app te importeren.

: App

1. Tik op [Ontwerp] nadat u een borduurpatroon hebt geselecteerd.

Als er geen machine is geselecteerd op de app, wordt [Ontwerp] niet weergegeven. Zorg ervoor dat uw machine is geselecteerd in het beeldscherm van de app.

2. Klik op het camerapictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

• De functie [Camera scan] opent de camerafunctie op uw smartphone/tablet.
  3. Plaats het borduurraam (met de gespannen stof) op een vlakke ondergrond en zorg er vervolgens voor dat het hele borduurraam zichtbaar is in het beeldscherm.

BELANGRIJK

Pas op dat u de markeringen voor de functie [Camera scan] niet verwijdert of beschadigt. Anders zal de functie onbruikbaar zijn.

Wanneer u de functie [Camera scan] gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de markeringen op het scherm goed zichtbaar zijn en niet bedekt zijn met stof enz.

4. Wanneer de omtrek van het borduurraam op het scherm verschijnt, lijnt u die omtrek uit met het borduurraam.

Houd de smartphone/tablet evenwijdig aan het borduurraam.

5. Nadat een afbeelding is geïmporteerd, tikt u op [OK].

• Het geselecteerde borduurpatroon verschijnt op de afbeelding van de stof.
  6. Sleep het borduurpatroon naar de gewenste positie.

Het patroon kan ook worden gedraaid.

Tik op onderaan het scherm om nauwkeurige bewerkingen uit te voeren.

7. Tik op [Gereed].