Borduurraam bevestigen

VOORZICHTIG

Pas op dat u niet de naald of de borduurvoet raakt met uw vinger of het borduurraam. Dit kan leiden tot letsel of breuk van de naald.

• Zet de machine aan voordat u het borduurraam bevestigt.
  • Plaats de met spoel met borduuronderdraad voordat u het borduurraam bevestigt. (De spoel installeren)
  1. Houd (toets “Bevestigen”) ingedrukt.

2. Leid het borduurraam onder de borduurvoet door en plaats de borduurraamgeleider stevig in de borduurarmraamhouder.

Lijn de lipjes van de borduurraamgeleider uit met de sleuven in de borduurarmraamhouder en druk de lipjes in tot u een klik hoort en het raam niet verder kunt duwen.

1. Lipjes van borduurraamgeleider
    2. Sleuven in borduurarmraamhouder
  3. Controleer dat de hendel op de borduurraamhouder opengaat.

• Het borduurraam is correct bevestigd.
      VOORZICHTIG

Bevestig het borduurraam op de juiste wijze in de borduurarmraamhouder. Anders raakt de borduurvoet mogelijk het borduurraam, waardoor u letsel kunt oplopen.

4. Houd (toets “Bevestigen”) ingedrukt.

• De LED van de toets “Bevestigen” gaat uit en de machine verlaat de naald/draadwisselmodus.
  5. Voer een “Test” uit om te controleren of het borduurraam soepel beweegt.
    Tik op [Voer een test uit] volgens de instructies in de app.

• Het borduurraam start de test en voert een volledige bewegingscyclus uit om goed te kunnen borduren.

Borduurraam verwijderen

1. Druk de hendels naar elkaar toe de borduurraamhouder.

• Het borduurraam komt los van de borduurarmraamhouder.
  2. Verwijder het borduurraam onder de borduurvoet.