De machine en de app verbinden

Download de app op een smartphone of tablet en koppel de app en de machine vervolgens via Bluetooth.

De app installeren

: App

1. Ga naar https://s.brother/csukb/ om Google Play of de App Store op uw smartphone/tablet te openen.

2. Installeer de app [Brother Artspira].

De machine en de app koppelen

: App

1. Tik op op de startpagina.

2. Selecteer [Borduurmachine] → [Model met Bluetooth].

• Er wordt een scherm weergegeven om de koppelingsinstellingen op te geven.

: Machine

3. Houd (Bluetooth-toets) ingedrukt.

Houd de toets ingedrukt tot u een pieptoon hoort en de LED begint te knipperen met tussenpozen van 1,5 seconde.

: App

4. Selecteer de machine die u wilt koppelen.

De machinenaam wordt weergegeven als “Brother PP1” en een 4-cijferig nummer. Dit nummer bestaat uit de laatste vier cijfers van het serienummer van de machine. Het serienummer van de machine is te vinden op het etiket aan de achterkant van de machine.

• Wanneer het koppelen is voltooid, verschijnt [Gereed voor gegevensoverdracht] op het scherm van de app en brandt de LED naast (Bluetooth-toets) op de machine continu.
  5. Ga terug naar de startpagina van de app.

• De app kan maar met één machine tegelijk worden gekoppeld. Als u de app met een andere machine wilt koppelen, selecteert u die machine wanneer u de koppelbewerking opnieuw uitvoert.
    • Als u de machine met een ander apparaat wilt koppelen, houdt u (Bluetooth-toets) op de machine ingedrukt om de koppeling opnieuw voor te bereiden en voert u vervolgens de koppelingsprocedure uit vanaf die app.